Natuurstenen vensterbanken

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze natuursteen vensterbanken. Klik op het type vensterbank van natuursteen dat u aanspreekt en bereken op de volgende pagina de prijs.

Natuursteen vensterbank op maat

Zoekt u een natuursteen vensterbank? Bij Steenbok Natuursteen vervaardigen we die voor u. Uit graniet of composiet; gezoet of gepolijst. Door de verschillende kleuren en afwerkingen die wij in ons assortiment hebben, vindt u bij ons altijd wel een vensterbank die bij uw inrichting past.

De grondstoffen

U mag ervan uitgaan dat wij alleen de beste grondstoffen gebruiken voor de vervaardiging van uw natuursteen vensterbank. We werken veel met graniet en composiet. Graniet is een oersterke steensoort die jarenlang heeft kunnen uitharden in de grond. Daardoor is hij niet kapot te krijgen. Bovendien is een granieten vensterbank gemakkelijk te onderhouden. De composiet platen van Steenbok Natuursteen bestaan uit diverse natuursteensoorten, zoals graniet en kwartsiet. Ook onze composiet producten zijn zeer sterk en onderhoudsvriendelijk.

Gezoet of gepolijst?

Onze natuursteen vensterbanken hebben een gezoet of gepolijst oppervlak. Wanneer een vensterbank is gezoet, behoudt hij langer zijn oorspronkelijke uiterlijk. Natuurlijke krassen zijn zoveel mogelijk weggewerkt. Een gezoete vensterbank krijgt een mat uiterlijk. Verder neemt een gezoete vensterbank niet gauw vuil of vocht in zich op. Hij blijft dus lang mooi, zonder dat u er veel onderhoud aan hoeft te plegen. Een gepolijste vensterbank glanst meer dan een gezoet exemplaar. Door het polijsten ontstaat een hoogglans bovenlaag die uw vensterbank nóg een fraaier uiterlijk geeft. Een gepolijste natuursteen vensterbank heeft wel iets meer onderhoud nodig dan een gezoete.

Vensterbank op maat

Op de bestelpagina van de betreffende vensterbank kunt u al uw wensen kenbaar maken. Heeft uw toekomstige natuursteen vensterbank afwijkende afmetingen? Of wilt u een speciale bewerking? Vraag dan een maatwerk offerte aan. Onze medewerkers in de natuursteen zagerij staan te popelen om voor u aan de slag te gaan.

Vensterbank kopen?

Kortom, u kunt hier uw zoektocht naar de perfecte vensterbank staken. Wij hebben wat u zoekt! Bekijk op deze pagina de mogelijkheden voor een natuursteen vensterbank in de standaard maten of vraag een maatwerk offerte aan voor afwijkende varianten.